0722.558.509 hello@chocolatesaga.ro

Aprilie 2023 – primesc un telefon prin care sunt invitat la festivalul ciocolatei editia 1, la Bucuresti. Ma gandesc, discut cu colegii, nu prea ne atrage ideea, dar decidem sa participam. Discutia pe contract dureaza ceva, incercam sa obtinem niste garantii pentru un numar minim de vizitatori. Adina si Andreea probabil se intreaba daca suntem dintr-o alta lume, dar pana la urma semnam fara numar de vizitatori.


Mai 2023 – incepe Chocolate Saga editia 1, vizitatorii umplu locatia pana la refuz, televiziunile sunt prezente si fac live-uri, atmosfera este dementiala. Vanzarile depasesc orice asteptari, numarul minim de vizitatori la care ne gandeam e depasit cu mult! La final, am avut un singur mesaj pentru Adina si Andreea: oriunde, oricand organizati ceva, participam fara nici o discutie 😊


Noiembrie 2023 – incepe Chocolate Saga editia 2, si chiar daca asteptarile erau mari, si de data aceasta au fost depasite cu mult. Record de vanzari din nou (mai mari decat la CS 1), vizitatori in numar si mai mare, expunere media exponentiala.


2024, Chocolate Saga editia 3? Vom fi acolo cu siguranta!”


(Adrian Preda – Theobroma Secret Cacao – Theobroma Secret Cacao Romania (swissathome.com))

Multumim frumos 🙂

Ai intrebari?